Hoofd : Bestandsextensies : .sxg Het dossier

.sxg Bestandsextensie

Bestandstype Apache OpenOffice Master Document

Ontwikkelaar Oracle
Categorie Tekstbestanden
Formaat Binary

.SXG optienummer

Groot document gemaakt door Apache OpenOffice (voorheen OpenOffice.org), een gratis, platformonafhankelijke productiviteitstoepassingspakket; kan een inhoudsopgave, paginatekst, opmaak, afbeeldingen, spreadsheets en ander documentmateriaal bevatten; gebruikt voor het opslaan van boeken of lange rapporten.

Meer informatie

Masterdocumenten zijn handig wanneer de bestandsgrootte van een normaal document ( .SXW bestanden) te groot wordt voor de computer. Hiermee kunnen kleinere documenten worden verwezen, zodat deze niet in het programma worden geladen. Meestal worden ze alleen gebruikt door ervaren gebruikers.

OPMERKING: Apache OpenOffice gebruikt nu .ODM -bestanden voor masterdocumenten.

Programma's die openen SXG bestanden
Windows
Apache OpenOffice
LibreOffice
Linux
Apache OpenOffice
LibreOffice
Macintosh
Apache OpenOffice
LibreOffice

Over SXG bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .sxg is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Apache OpenOffice Master Document beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.