Hoofd : Bestandsextensies : .sxd Het dossier

.sxd Bestandsextensie

Bestandstype1 ArcScene Document

Ontwikkelaar ESRI
Categorie GIS-bestanden
Formaat Binary

Wat is SXD file?

Document gemaakt door ArcScene, een toepassing die wordt gebruikt voor het visualiseren van GIS-gegevens in 3D; slaat links op naar de gegevensbronnen voor de scène; slaat ook de aanzichteigenschappen en lagen van de scène op; gebruikt voor het weergeven van 3D-aanzichten van de GIS-gegevens.

Meer informatie

ArcScene is opgenomen als onderdeel van het ArcGIS Desktop-pakket.

Programma's die openen SXD bestanden
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop

Bestandstype2 StarOffice Drawing

Ontwikkelaar Oracle
Categorie Vector afbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.SXD optienummer2

Tekening gemaakt door StarOffice Draw, een vectorgraphics bewerkingsprogramma; slaat vectorelementen op, zoals punten, lijnen en curven, maar kan ook rasterafbeeldingen bevatten; gebruikt voor het opslaan van technische illustraties.

Meer informatie

StarOffice is nu bekend als Open Office. De software gebruikt dezelfde codebase als Apache OpenOffice, een gratis versie van de kantoorsuite. Zowel Apache OpenOffice als Open Office gebruiken nu de OpenDocument-standaard en slaan vectorafbeeldingen op als .ODG bestanden.

OPMERKING: Apache OpenOffice was voorheen bekend als OpenOffice.org.

Programma's die openen SXD bestanden
Windows
Apache OpenOffice
Scribus
Linux
Apache OpenOffice
Scribus
Macintosh
Apache OpenOffice
Planamesa NeoOffice
Scribus

Over SXD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .sxd is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype StarOffice Drawing beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.