Hoofd : Bestandsextensies : .swi Het dossier

.swi Bestandsextensie

Bestandstype SWiSH Project File

Ontwikkelaar SWiSHzone.com
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.SWI optienummer

Een SWI-bestand is een Flash-project dat is ontwikkeld met SWiSH, een eenvoudig te gebruiken Flash-ontwerpgereedschap. Het kan worden gebruikt om eenvoudige Flash-animaties, interactieve Flash-programma's en webgeoriënteerde Flash-projecten te maken die toegang hebben tot database-informatie. SWI-bestanden kunnen ook worden gebruikt om video- en PowerPoint-bestanden naar Flash-documenten te converteren.

Meer informatie

SWiSH-projecten kunnen in het standaard Flash-formaat ( .SWF ) worden geëxporteerd, maar kunnen ook in andere indelingen worden opgeslagen, zoals .AVI -films en uitvoerbare Flash Projector-bestanden.

OPMERKING : SWiSHzone.com gesloten in 2016.

Programma's die openen SWI bestanden

Over SWI bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .swi is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype SWiSH Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.