Hoofd : Bestandsextensies : .swc Het dossier

.swc Bestandsextensie

Bestandstype1 Flex Components Archive

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Zip

Wat is SWC file?

Bevat een groep componenten en andere elementen die worden gebruikt door een Adobe Flex-toepassing; bevat een .SWF -bestand en een bestand catalog.xml, waarin de inhoud van het pakket en de afzonderlijke componenten worden vermeld; gegenereerd door de Animate-ontwerptool en gecomprimeerd met het PKZIP-archiefformaat.

Meer informatie

SWC-archieven bevatten mogelijk ook Live Preview en Property Inspector SWF-bestanden, ActionScript-bestanden ( .AS ), een .SWD debug-bestand en een .PNG pictogrambestand.

OPMERKING : Animate heette voorheen Flash, dat oorspronkelijk werd ontwikkeld door Macromedia maar in 2005 werd samengevoegd met Adobe. Flash werd Animate in 2016.

Programma's die openen SWC bestanden
Windows
Adobe Dreamweaver
Adobe Flash
Adobe Flash Builder
Macintosh
Adobe Dreamweaver
Adobe Flash
Adobe Animate CC 2018
Adobe Flash Builder
Adobe Flex

Bestandstype2 Super Nintendo Wild Card ROM File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

.SWC optienummer2

Super Nintendo (SNES) ROM opgeslagen in het SNES-formaat "wildcard"; bevat de exacte gegevens van een SNES-cartridge en kan op een pc worden afgespeeld met een SNES-emulator.

Meer informatie

De meeste SNES ROMS gebruiken de bestandsextensie .SMC .

Programma's die openen SWC bestanden
Windows
Snes9x
Linux
Snes9x
Macintosh
Snes9x

Over SWC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .swc is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Super Nintendo Wild Card ROM File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.