Hoofd : Bestandsextensies : .sv$ Het dossier

.sv$ Bestandsextensie

Bestandstype AutoCAD Automated Backup File

Ontwikkelaar Autodesk
Categorie Backup bestanden
Formaat Binary

.SV$ optienummer

back-upbestand gemaakt door AutoCAD 2D- en 3D-ontwerpsoftware; slaat een back-up op van het huidige werkende ontwerp ( .DWG bestand) en wordt automatisch aangemaakt door de software; automatisch verwijderd wanneer de software met succes wordt afgesloten.

Meer informatie

SV $ -bestanden kunnen worden "geconverteerd" naar een DWG-bestand door simpelweg de extensie te hernoemen van ".sv $" naar ".dwg."

OPMERKING: SV $ -bestanden verschillen van .BAK bestanden, dit zijn handmatige back-ups die worden gemaakt bij het gebruik van de opdracht Opslaan.

Programma's die openen SV$ bestanden
Windows
Autodesk AutoCAD
Macintosh
Autodesk AutoCAD

Over SV$ bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .sv$ is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype AutoCAD Automated Backup File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.