Hoofd : Bestandsextensies : .sup Het dossier

.sup Bestandsextensie

Bestandstype1 Super Project Definition File

Ontwikkelaar Aivosto
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat N/A

Wat is SUP file?

Bevat een lijst met Super Project Data ( .SUD ) bestanden; kan worden geladen door Super Project Analyzer, een software-ontwikkelingsanalyse- en rapportageprogramma; bevat verwijzingen naar de gegevensbestanden, maar bevat niet de werkelijke projectgegevens zelf.

Programma's die openen SUP bestanden
Windows
Aivosto Super Project Analyzer

Bestandstype2 Subtitle Bitmap File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.SUP optienummer2

Bitmapafbeelding ondertiteling geëxtraheerd uit een dvd- of Blu-ray-film; bevat ondertiteltekstafbeeldingen die worden weergegeven tijdens het afspelen van films; kan worden gebruikt voor het toevoegen van dvd-ondertitels aan films met bewerkingsprogramma's zoals IfoEdit.

Meer informatie

SUP-bestanden kunnen worden geconverteerd naar platte tekst met behulp van OCR (Optical Character Recognition) -programma's zoals SupRip.

Programma's die openen SUP bestanden

Over SUP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .sup is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Subtitle Bitmap File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.