Hoofd : Bestandsextensies : .suck Het dossier

.suck Bestandsextensie

Bestandstype SiteSucker Website File

Ontwikkelaar SiteSucker
Categorie Web-bestanden
Formaat Binary

.SUCK optienummer

Offlinewebsite-gegevensbestand gemaakt door SiteSucker, een Mac-programma dat wordt gebruikt om websites te downloaden voor offline weergave; slaat een lijst met websites op die zijn gebruikt voor offline downloaden; stelt gebruikers in staat om gedownloade websites te beheren en deze op de lokale computer te openen.

Meer informatie

SUCK-bestanden kunnen informatie over meerdere gedownloade websites opslaan en elke offline website kan zijn eigen directorylocatie hebben. Om de locatie van de gedownloade websitebestanden in te stellen, kiest u Instellingen → Instellingen bewerken ... en wijzigt u de optie "Download map:" op het tabblad "Algemeen".

Programma's die openen SUCK bestanden
Macintosh
SiteSucker

Over SUCK bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .suck is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype SiteSucker Website File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.