Hoofd : Bestandsextensies : .sublime-settings Het dossier

.sublime-settings Bestandsextensie

Bestandstype Sublime Text Settings File

Ontwikkelaar Jon Skinner
Categorie Instellingen bestanden
Formaat Text

.SUBLIME-SETTINGS optienummer

Instellingenbestand gebruikt door Sublime Text, een teksteditor die voornamelijk wordt gebruikt om de broncode te bewerken; bevat instellingen die beschrijven hoe een bestandstype, zoals een .CSS bestand, wordt bewerkt in Sublime Text.

Meer informatie

Het bestand SUBLIME-SETTINGS wordt gebruikt om te beschrijven hoe bestandstypen in Sublime Text worden bewerkt. U kunt de instellingen voor een specifiek bestandstype wijzigen, dus wanneer u dat bestand opent, zullen de instellingen overeenkomstig veranderen. Sommige van de voorkeuren die ze kunnen wijzigen, zijn de lijnvulling, het schuifgedrag, het thema voor de tekstkleur en of automatische inspringing is ingeschakeld.

U kunt de voorkeursinstellingen handmatig wijzigen met behulp van het bestand Preferences.sublime-setttings. Er is een standaard- en gebruikersversie van het bestand, één bevindt zich in de map Packages / Default en de andere bevindt zich in de map Packages / User. Zorg ervoor dat u het bestand Preferences.sublime-instellingen bewerkt in de map Packages / User in plaats van de map Packages / Default. Dit voorkomt dat uw aanpassingen worden overschreven wanneer een nieuwe versie van Sublime-tekst is geïnstalleerd. U kunt deze bestanden ook openen via Voorkeuren → Instellingen - Standaard of Voorkeuren → Instellingen - Gebruiker.

OPMERKING: In versie 2 van Sublime-tekst is het bestand .SUBLIME-OPTIONS vervangen door het bestand SUBLIME-SETTINGS, dat in versie 1 werd gebruikt.

Programma's die openen SUBLIME-SETTINGS bestanden
Windows
Sublime Text
Linux
Sublime Text
Macintosh
Sublime Text

Over SUBLIME-SETTINGS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .sublime-settings is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Sublime Text Settings File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.