Hoofd : Bestandsextensies : .sublime-options Het dossier

.sublime-options Bestandsextensie

Bestandstype Sublime Text Options File

Ontwikkelaar Jon Skinner
Categorie Instellingen bestanden
Formaat Text

.SUBLIME-OPTIONS optienummer

Bestand gebruikt door Sublime Text, een teksteditor die wordt gebruikt om de broncode te bewerken; bevat voorkeursgegevens die verschillende bestandsbewerkingsaspecten beschrijven, zoals inspringingsgrootte, lettertype en woordomloop, voor een bestandstype in Sublime-tekst.

Meer informatie

Het SUBLIME-OPTIONS-bestand wordt gebruikt om het bewerkingsgedrag van verschillende bestandstypes te beschrijven, zoals .HTML of .CSS bestanden, die u opent in Sublime Text. Sommige van de voorkeuren die ze kunnen wijzigen, zijn het kleurenschema in een tekstgebied, het uiterlijk van linialen, of de spellingcontrole is ingeschakeld en het aantal spaties dat een tabblad gelijk is.

U kunt het bewerken van bestandstypen handmatig wijzigen met behulp van het SUBLIME-OPTIONS-bestand. Er is een bestand met gebruikersbestandtypen.sublime-opties en een bestand met standaardbestandstypen.sublime-opties, beide bevinden zich in de map Packages / Default. Zorg ervoor dat u de gebruikersbestandstype.sublime-opties bewerkt in plaats van de standaard bestandstypen.sublime-opties. Dit voorkomt dat uw aanpassingen worden overschreven wanneer een nieuwe versie van Sublime-tekst is geïnstalleerd.

Zoals eerder vermeld, kunt u voorkeuren voor bepaalde bestandstypen bewerken met behulp van het SUBLIME-OPTIONS-bestand. Wanneer u een bestand opent, bijvoorbeeld een .PY -bestand, verwijst Sublime-tekst naar het SUBLIME-OPTIONS-bestand (als u er een hebt gemaakt) dat aan dit type is gekoppeld en laadt het de voorkeuren. Het SUBLIME-OPTIONS-bestand voor het PY-bestandstype bevindt zich in de map Packages / Python.

OPMERKING: het bestand SUBLIME-OPTIONS wordt gebruikt door de eerste versie van Sublime-tekst maar is vervangen door .SUBLIME-SETTINGS bestand in versie 2.

Programma's die openen SUBLIME-OPTIONS bestanden
Windows
Sublime Text
Linux
Sublime Text
Macintosh
Sublime Text

Over SUBLIME-OPTIONS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .sublime-options is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Sublime Text Options File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.