Hoofd : Bestandsextensies : .style Het dossier

.style Bestandsextensie

Bestandstype1 SketchUp Style

Ontwikkelaar Trimble
Categorie Instellingen bestanden
Formaat Binary

Wat is STYLE file?

Schetsstijl die kan worden toegepast op een tekening gemaakt met Google SketchUp, een 3D-modelleringsprogramma; voorbeelden omvatten golvende potloodlijnen, grafietstiftmarkeringen of snelle penstreken; vaak gebruikt om een CAD-model er handgetekend uit te laten zien.

Meer informatie

Stijlbestanden worden gemaakt met Google Style Builder, die wordt meegeleverd met SketchUp Pro 6 en 7. Ze kunnen worden toegepast op meerdere tekeningen en kunnen worden gedeeld door SketchUp-gebruikers.

OPMERKING: SketchUp , voorheen eigendom van Google, is nu eigendom van Trimble.

Programma's die openen STYLE bestanden
Windows
Trimble SketchUp
Macintosh
Trimble SketchUp
Trimble Style Builder

Bestandstype2 ArcGIS Style Manager File

Ontwikkelaar ESRI
Categorie GIS-bestanden
Formaat N/A

.STYLE optienummer2

Stijlbestand gemaakt met ArcGIS mapping-software; bevat symbolen en kaartelementen, inclusief labels, pijlen, legenda-items, randen, achtergronden, kleuren en andere symbolen.

Meer informatie

Het bestand ESRI.style bevat een standaardset kaartelementen, symbolen en symbooleigenschappen. Het kan worden aangepast of vervangen met behulp van ESRI's Style Manager.

Programma's die openen STYLE bestanden
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop

Over STYLE bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .style is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype ArcGIS Style Manager File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.