Hoofd : Bestandsextensies : .stip Het dossier

.stip Bestandsextensie

Bestandstype SampleTank User Preset Instrument

Ontwikkelaar IK Multimedia
Categorie Instellingen bestanden
Formaat N/A

.STIP optienummer

Vooraf ingesteld instrument gemaakt door SampleTank, een programma voor het maken van geluidsmonsters; bevat gebruikersinstellingen voor verschillende "oudergeluid" geluidsfragmenten; gebaseerd op een SampleTank Instrument-eenheid, die bestaat uit een .STH , .STI en .STW bestand, en moet in dezelfde map blijven als deze drie bestanden; geopend via de applicatie, niet handmatig.

Meer informatie

Als u een STIP-bestand wilt maken, bewerkt u uw geluid in de toepassing, klikt u op OPSLAAN in het gebied User Preset, geeft u uw geluid op, klikt u op OK, de "Parent Sound" bevindt zich nu in het gebied "BROWSER" met een zwarte driehoek ernaast, de gecreëerde STIP-bestandsnaam zal verschijnen onder de "ouderlijke sound" wanneer u op de driehoek klikt, en het STIP-bestand zal zich in de map van zijn "oudergeluid" bevinden.

U kunt ook uw STIP-gebruikersvoorkeuren voor de gebruiker wijzigen of verwijderen door de knoppen RENAME of DELETE in het gebied User Preset te selecteren.

Programma's die openen STIP bestanden
Windows
IK Multimedia SampleTank
Macintosh
IK Multimedia SampleTank

Over STIP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .stip is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype SampleTank User Preset Instrument beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.