Hoofd : Bestandsextensies : .stfx Het dossier

.stfx Bestandsextensie

Bestandstype SampleTank Effects Settings File

Ontwikkelaar IK Multimedia
Categorie Instellingen bestanden
Formaat N/A

.STFX optienummer

instellingenbestand gemaakt door SampleTank, een werkstation waarmee u geluidssamples kunt maken en mixen; bevat effectinstellingen voor geluidsmonsters zoals 'Low Gain', 'Mid Frequency' en 'High Gain'.

Meer informatie

Om het STFX-bestand te maken, past u uw instellingen aan, selecteert u de knop OPSLAAN of OPSLAAN MULTI in de linkerbenedenhoek, geeft u uw effectenbestand een naam, slaat u het bestand op in de standaardmap 'Effecten' en klikt u op Opslaan.

OPMERKING: U kunt niet dubbelklikken op het STFX-bestand om het te openen. U moet het bestand in de map "Effecten" in de toepassingsmap bewaren. Klik vervolgens, wanneer u het opnieuw wilt laden, op de knop "LOAD" naast de knop "SAVE" en selecteer uw bestand en klik op Kiezen.

Programma's die openen STFX bestanden
Windows
IK Multimedia SampleTank
Macintosh
IK Multimedia SampleTank

Over STFX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .stfx is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype SampleTank Effects Settings File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.