Hoofd : Bestandsextensies : .ste Het dossier

.ste Bestandsextensie

Bestandstype1 Dreamweaver Site Settings File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Instellingen bestanden
Formaat XML

Wat is STE file?

Site-instellingenbestand gemaakt door Dreamweaver, een programma dat wordt gebruikt om websites te maken; bevat site-publicatie-informatie, zoals de externe server, loginnaam, gecodeerd wachtwoord, externe map en lokale map; gebruikt voor het maken van een back-up van en hergebruik van site-instellingen.

Meer informatie

STE-bestanden worden in XML opgeslagen, zodat de site-instellingen eenvoudig kunnen worden geëxporteerd en geïmporteerd tussen meerdere computers.

Programma's die openen STE bestanden
Windows
Adobe Dreamweaver
Macintosh
Adobe Dreamweaver

Bestandstype2 Samsung IPOLIS Image File

Ontwikkelaar Samsung
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.STE optienummer2

Beeldbestand gemaakt door IPOLIS netwerkcamera's, die worden gebruikt voor real-time video- en beeldbewaking; bevat een momentopname gemaakt door een bewakingscamera; gebruikt voor het op afstand bewaken van huizen, kantoren, autoloten en scholen via e-mail, FTP-site of netwerk.

Meer informatie

STE-bestanden worden gewoonlijk automatisch gemaild of geüpload naar een FTP-site wanneer een alarm is geactiveerd binnen het netwerkbewakingssysteem. Het bestandscompressieformaat is geoptimaliseerd voor camerabewaking van de beeldkwaliteit.

Programma's die openen STE bestanden
Windows
Samsung Image Viewer

Over STE bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .ste is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Samsung IPOLIS Image File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.