Hoofd : Bestandsextensies : .startupinfo Het dossier

.startupinfo Bestandsextensie

Bestandstype E-Prime 2.0 Startup Info File

Ontwikkelaar Psychology Software Tools
Categorie Instellingen bestanden
Formaat XML

.STARTUPINFO optienummer

Parameters bestand gebruikt door psychologie-experimenten gemaakt met E-Prime software; opgeslagen in een XML-indeling en geeft parameters op die moeten worden geladen in het experiment terwijl het wordt uitgevoerd; maakt het mogelijk om tekst of andere gegevens te contextualiseren tijdens het uitvoeren van het experiment.

Meer informatie

Opstart-info-bestanden kunnen alleen worden gemaakt met de professionele versie van E-Prime, die een programma met de naam StartupInfo Editor bevat.

OPMERKING: STARTUPINFO-bestanden moeten zich in dezelfde map bevinden als het .ES2 of .EBS2 experimentbestand om de parameters correct te laden.

Programma's die openen STARTUPINFO bestanden

Over STARTUPINFO bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .startupinfo is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype E-Prime 2.0 Startup Info File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.