Hoofd : Bestandsextensies : .ssp Het dossier

.ssp Bestandsextensie

Bestandstype1 SlideShow Creator Project File

Ontwikkelaar Bolide Software
Categorie Gegevensbestanden
Formaat XML

Wat is SSP file?

Multimediaproject gemaakt door SlideShow Creator, een gratis programma dat wordt gebruikt voor het maken van persoonlijke diavoorstellingen; bewaart verwijzingen naar digitale afbeeldingen en audiobestanden, evenals informatie over overgangen en effecten; kan worden geëxporteerd naar .AVI , .WMV en .MKV formaten en ondersteunt HD-resolutie.

Meer informatie

SlideShow Creator-projecten kunnen worden gebruikt voor het maken van diavoorstellingvideo's voor bruiloften, feestdagen, verjaardagsfeestjes, bedrijfspresentaties en andere doeleinden.

Programma's die openen SSP bestanden

Bestandstype2 Scala Server Page

Ontwikkelaar Scalate
Categorie Web-bestanden
Formaat Text

.SSP optienummer2

Webpaginascript gemaakt met syntaxis uit HTML en Scala, een programmeertaal voor algemene doeleinden; bevat HTML-code en ingesloten "Ssp" -tags die worden geëvalueerd naar webpagina-tekst; gebruikt voor het genereren van statische webpagina's.

Meer informatie

SSP-bestanden kunnen worden geëvalueerd naar een HTML-bestand met Scalate, een sjabloonmachine die wordt gebruikt om webdocumenten te genereren. Vergelijkbaar met PHP-, ASP- en JSP-parsers, controleert Scalate voor het openen en sluiten van tags die Scala-code afbakenen. SSP maakt gebruik van tags.

Programma's die openen SSP bestanden
Windows
Scalate

Bestandstype3 Screensaver Producer Project File

Ontwikkelaar Axialis Software
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.SSP optienummer3

Projectbestand gemaakt door Screensaver Producer, een programma dat wordt gebruikt om Windows-screensavers te maken; kan tekst, afbeeldingen, vormen, animatie-instellingen en andere grafische schermeigenschappen bevatten; ondersteunt ook video, dia's, sprites en Adobe Flash-componenten.

Meer informatie

Screensaver Producer-projecten kunnen worden geëxporteerd naar .SCR -bestanden, die kunnen worden ingesteld als de Windows-screensaver.

Programma's die openen SSP bestanden

Over SSP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .ssp is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Screensaver Producer Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.