Hoofd : Bestandsextensies : .sqz Het dossier

.sqz Bestandsextensie

Bestandstype1 Squeeze Project File

Ontwikkelaar Sorenson Media
Categorie Videobestanden
Formaat XML

Wat is SQZ file?

Projectbestand gemaakt door Squeeze, een programma dat wordt gebruikt voor het transcoderen van videogegevens; opgeslagen in een XML-indeling en bevat coderingsinstellingen voor videobestanden evenals een historisch overzicht van conversies; kan opties bevatten voor het converteren van video met behulp van externe cloudbronnen op een Squeeze-server; slaat alleen referenties op naar geïmporteerde videobestanden en bevat niet de feitelijke videogegevens.

Meer informatie

Squeeze ondersteunt een breed scala aan invoer- en uitvoervideobestandsindelingen, evenals vele opties voor het converteren van de video. Gebruikers kunnen de video-container, codec, beeldverhouding en nog veel meer opties kiezen. Gebruikers kunnen ook publicatieopties opgeven voor YouTube, Amazon Web Services of andere online services.

OPMERKING: Sorenson Squeeze is stopgezet in 2018.

Programma's die openen SQZ bestanden
Windows
Sorenson Squeeze
Macintosh
Sorenson Squeeze

Bestandstype2 The Master Genealogist Backup Project

Ontwikkelaar Wholly Genes Software
Categorie Gecomprimeerde bestanden
Formaat Zip

.SQZ optienummer2

Een SQZ-bestand is een back-upproject gemaakt door The Master Genezer, een Windows-programma dat wordt gebruikt om de genealogie van mensen te documenteren. Het bevat een Zip-compatibele back-up van een project, dat database-, documentatie- en configuratiebestanden bevat.

Meer informatie

SQZ-bestanden zijn bedoeld om door de meester-genealoog te worden geopend. Maar u kunt SQZ-bestanden ook handmatig openen met een Zip-decompressieprogramma. Om dit te doen, hernoem de ".sqz" extensie naar ".zip" en extraheer dan het ZIP-bestand om de inhoud ervan te bekijken.

OPMERKING: De Meester Genealogist werd stopgezet in 2014.

Programma's die openen SQZ bestanden
Windows
Wholly Genes Software The Master Genealogist

Over SQZ bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .sqz is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype The Master Genealogist Backup Project beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.