Hoofd : Bestandsextensies : .sprite2 Het dossier

.sprite2 Bestandsextensie

Bestandstype Scratch 2.0 Sprite File

Ontwikkelaar MIT
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat N/A

.SPRITE2 optienummer

grafisch bestand gebruikt door Scratch, een educatief programma dat wordt gebruikt voor het ontwikkelen van creatieve programmeervaardigheden; bevat een afbeelding en animatie-instellingen voor de afbeelding, zoals scripts, kostuums, geluiden en aangepaste blokken.

Meer informatie

Sprites worden door Scratch gebruikt om acties binnen een project uit te voeren. Sprites kunnen door gebruikers worden gemaakt, maar ze zijn ook beschikbaar in de bibliotheek met sprites.

Als u een sprite wilt exporteren en daarom het SPRITE2-bestand wilt maken, klikt u met de rechtermuisknop op de sprite-miniatuur en selecteert u Opslaan in lokaal bestand , benoem het bestand en kies de opslaglocatie.

OPMERKING: De release van Scratch 2.0 introduceerde het SPRITE2-bestand, dat het .SPRITE -bestand verving.

Programma's die openen SPRITE2 bestanden
Windows
MIT Scratch
Macintosh
MIT Scratch

Over SPRITE2 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .sprite2 is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Scratch 2.0 Sprite File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.