Hoofd : Bestandsextensies : .sprite Het dossier

.sprite Bestandsextensie

Bestandstype1 Scratch Sprite File

Ontwikkelaar MIT
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat N/A

Wat is SPRITE file?

grafisch bestand gebruikt door Scratch, een educatief programma dat wordt gebruikt voor het ontwikkelen van creatieve programmeervaardigheden; slaat een tweedimensionale afbeelding op evenals animatie-instellingen voor de afbeelding; vaak gebruikt voor personages en game-objecten.

Meer informatie

SPRITE-bestanden kunnen ook worden gebruikt door Krasvarianten zoals BYOB (Build Your Own Blocks).

OPMERKING: De release van Scratch 2.0 introduceerde het .SPRITE2 -bestand, dat de SPRITE verving het dossier.

Programma's die openen SPRITE bestanden
Windows
MIT Scratch
Snap!
Linux
Snap!
Macintosh
MIT Scratch
Snap!

Bestandstype2 SuperTux Sprite File

Ontwikkelaar SuperTux
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

.SPRITE optienummer2

Sprite waarnaar wordt verwezen door SuperTux, een sidescroller videogame vergelijkbaar met Super Mario Bros; geformatteerd als een tekstbestand en bevat een reeks acties voor een personage, inclusief verwijzingen naar afbeeldingen die de sprite vormen.

Meer informatie

Sprites worden gebruikt om karakters en de bijbehorende animaties weer te geven. Acties binnen het sprite-bestand worden uitgevoerd wanneer de gebruiker invoer invoert (zoals vooruit lopen of naar rechts draaien) of wanneer bepaalde gebeurtenissen plaatsvinden tijdens het spelen van het spel (zoals de speler die geraakt wordt door het computerpersonage). Door sprites te gebruiken, kunnen eenvoudige bitmapafbeeldingen worden gebruikt om alle animaties in het spel uit te voeren.

Programma's die openen SPRITE bestanden
Windows
SuperTux
Linux
SuperTux
Macintosh
SuperTux

Over SPRITE bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .sprite is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype SuperTux Sprite File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.