Hoofd : Bestandsextensies : .spr Het dossier

.spr Bestandsextensie

Bestandstype1 Half-Life Sprite File

Ontwikkelaar Valve
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

Wat is SPR file?

Klein afbeeldingsbestand dat een personage of object voorstelt in Half-Life, een 3D-actiespel; opgeslagen in een eigen bitmap-indeling en bevinden zich meestal in de map "halfwaardetijd \ klep \ sprites \".

Meer informatie

OPMERKING: De standaard sprites van Half-Life kunnen worden aangepast of vervangen door aangepaste sprites. Het wijzigen van sprites wordt echter voor de meeste gebruikers niet aanbevolen. Het wijzigen van de standaardsprites kan onverwachte resultaten tijdens het spelen veroorzaken.

Programma's die openen SPR bestanden

Bestandstype2 FoxPro Generated Screen File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Uitvoerbare bestanden
Formaat N/A

.SPR optienummer2

Uitvoerbaar wrapperbestand gemaakt door het FoxPro-databaseprogramma; bevat de opdracht "DO FORMIER" die vereist is om de schermcode binnen de toepassing uit te voeren; bevat code die is gegenereerd op basis van informatie in een FoxPro-formulier ( .SCX ).

Meer informatie

SPR-bestanden worden door FoxPro gemaakt, maar kunnen binnen Visual FoxPro worden uitgevoerd.

Programma's die openen SPR bestanden

Over SPR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .spr is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype FoxPro Generated Screen File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.