Hoofd : Bestandsextensies : .spp Het dossier

.spp Bestandsextensie

Bestandstype1 Serif PhotoPlus Picture File

Ontwikkelaar Serif
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat N/A

Wat is SPP file?

Afbeelding opgeslagen in het oorspronkelijke PhotoPlus-afbeeldingsformaat; kan lagen, laageffecten, transparantie, bewerkbare tekst en QuickShapes bevatten; kan ook mesh-gegevens bevatten, waardoor gedeelten van de afbeelding kunnen worden vervormd met behulp van het gereedschap Maasvorm.

Meer informatie

SPP-bestanden lijken op Photoshop-documenten ( .PSD ), maar zijn gemaakt met Serif PhotoPlus.

Programma's die openen SPP bestanden
Windows
Serif PhotoPlus

Bestandstype2 Substance Painter Project

Ontwikkelaar Allegorithmic
Categorie Instellingen bestanden
Formaat N/A

.SPP optienummer2

Een SPP-bestand is een project gemaakt door Allegorithmic Substance Painter, een 3D-textureringsprogramma voor Windows, macOS en Linux. Het bevat projectinformatie, inclusief mazen en texturen waaruit het 3D-model bestaat. SPP-bestanden bevatten ook metagegevens die zijn gebruikt om het project te configureren.

Meer informatie

SPP-bestand geopend in Allegorithmic Substance Painter 2018

Het SPP-bestand is het hoofdbestandstype dat is gekoppeld aan Substance Painter. U kunt een SPP-bestand maken door Bestand → Opslaan of Opslaan als te selecteren .... U kunt een SPP-bestand openen door Bestand → Openen ... te selecteren. U kunt het SPP-bestand ook exporteren naar andere indelingen, zoals .BMP , .PSD , .JPEG , .HDR , .TIFF en .GIF , in het menu Bestand.

OPMERKING: Substance Painter wordt gebruikt voor een verscheidenheid aan 3D-animatievelden, zoals visueel effecten, functie-animaties en videogames.

Programma's die openen SPP bestanden

Over SPP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .spp is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Substance Painter Project beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.