Hoofd : Bestandsextensies : .spj Het dossier

.spj Bestandsextensie

Bestandstype1 PhotoStage Slideshow Project

Ontwikkelaar NCH Software
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

Wat is SPJ file?

Projectbestand gemaakt met PhotoStage-software voor diavoorstellingen; combineert foto's, videoclips, muziek en gesproken tekst in een multimediapresentatie waarvan de volgorde is bepaald; kan ook effecten, overgangen,

Meer informatie

PhotoStage wordt gebruikt voor het maken van persoonlijke diavoorstellingen en deze te delen met familie en vrienden en op YouTube.

OPMERKING: SPJ-bestanden bevatten verwijzingen naar geïmporteerde audio-, video- en afbeeldingsbestanden, maar het is wel bewaar de bestanden niet zelf. Daarom moet u de bestanden waarnaar wordt verwezen ook kopiëren als u een project naar een andere computer wilt verplaatsen of een back-up van uw project wilt maken. Als u Bestand → Een reservekopie van projectbestanden naar map ... selecteert, kunt u alle bestanden waarnaar wordt verwezen kopiëren naar een enkele locatie voor back-up of overdracht.

Programma's die openen SPJ bestanden

Bestandstype2 Microsoft ICE Panorama Project

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.SPJ optienummer2

Panoramabeeldproject gemaakt door Microsoft Image Composite Editor (ICE), een geavanceerde panoramische afbeeldingsstikking; bespaart het resultaat van het samenvoegen van meerdere foto's of videoframes; vaak gebruikt voor het compositeren van grote natuurtaferelen.

Meer informatie

ICE Panorama-projecten kunnen worden geëxporteerd naar standaard bitmapindelingen of ze kunnen worden opgeslagen in geavanceerde indelingen met meerdere resolutie die worden gebruikt door panorama-viewers. Ze kunnen ook worden geüpload naar de PhotoSynth-website van Microsoft om met anderen te delen.

OPMERKING: ICE is een gratis programma dat is ontwikkeld door Microsoft Research.

Programma's die openen SPJ bestanden

Bestandstype3 SPSS Production Job File

Ontwikkelaar IBM
Categorie Instellingen bestanden
Formaat Binary

.SPJ optienummer3

Taakbestand gemaakt door SPSS data mining en predictive analytics software; verwijst naar een of meer opdrachtsyntaxis .SPS bestanden die de procedure uitvoeren; maakt het mogelijk om SPSS-functies te automatiseren en kan op geplande tijden worden uitgevoerd; kan de interactieve modus onderdrukken zodat er tijdens de uitvoering geen pop-ups verschijnen.

Meer informatie

U kunt taakbestanden maken en uitvoeren met behulp van het dialoogvenster Productie Job, dat kan worden geopend door Hulpprogramma's → Productie Job .... te selecteren.

OPMERKING: Productiejobs gemaakt met SPSS 15 of eerder ( .SPP bestanden) kan niet worden uitgevoerd in SPSS 16 of hoger.

Programma's die openen SPJ bestanden
Windows
IBM SPSS
Linux
IBM SPSS
Macintosh
IBM SPSS

Over SPJ bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .spj is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype SPSS Production Job File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.