Hoofd : Bestandsextensies : .spe Het dossier

.spe Bestandsextensie

Bestandstype1 SPSS Extension

Ontwikkelaar IBM
Categorie Plugin bestanden
Formaat Binary

Wat is SPE file?

Plugin-bestand gebruikt door SPSS, een applicatie voor datamining en statistische analyse; kan aangepaste dialoogvensters ( .SPD bestanden) of andere gegevens opslaan die de functionaliteit van SPSS uitbreiden; vaak gebruikt voor het distribueren van aangepaste extensiepakketten naar gebruikers.

Meer informatie

Als u een SPE-bestand ontvangt, kunt u het installeren door het bestand te selecteren in het menu Hulpprogramma's → Extensiebundels → Extensiebundel installeren .... U kunt uitbreidingsbundels maken met het Hulpprogramma's → Extensiebundels → Extensiebundel maken ... dialoogvenster.

Programma's die openen SPE bestanden
Windows
IBM SPSS
Linux
IBM SPSS
Macintosh
IBM SPSS

Bestandstype2 WinSpec CCD Capture File

Ontwikkelaar Roper Scientific
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat N/A

.SPE optienummer2

Bevat beeldgegevens die zijn vastgelegd op de CCD van een PIXIS-camera of ander Princeton Instruments-apparaat; kan worden geanalyseerd en gewijzigd met de WinSpec- of WinView-software van Roper Scientific.

Programma's die openen SPE bestanden
Windows
Roper Scientific WinView or WinSpec

Over SPE bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .spe is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype WinSpec CCD Capture File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.