Hoofd : Bestandsextensies : .spd Het dossier

.spd Bestandsextensie

Bestandstype1 Form·Z Suspended Render File

Ontwikkelaar AutoDesSys
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

Wat is SPD file?

Bestand gemaakt met behulp van het formulier · Z, een 3D-modelleringsapp die vaak wordt gebruikt voor het maken van bouw- en site-constructiemodellen; slaat de status op van een renderingtaak voor scènes en wordt gemaakt wanneer de gebruiker een renderingtaak onderbreekt en de voortgang opslaat.

Meer informatie

SPD-bestanden worden gebruikt voor doorlopende rendertaken op een later tijdstip, wat handig is voor fotorealistische renderings of andere renderings die grote hoeveelheden verwerkingstijd vergen.

Programma's die openen SPD bestanden
Windows
AutoDesSys formZ
Macintosh
AutoDesSys formZ

Bestandstype2 S Note File

Ontwikkelaar Samsung
Categorie Gecomprimeerde bestanden
Formaat Zip

.SPD optienummer2

Een SPD-bestand is een notitie gemaakt door S Note, een geavanceerde notitie-app die is ontwikkeld door Samsung voor gebruik met mobiele apparaten van Samsung, zoals Galaxy S en Galaxy Note. Het bevat een notitie, die getypte of handgeschreven tekst, tekeningen, grafieken, audio en afbeeldingen kan bevatten. SPD-bestanden hebben .SNB bestanden vervangen.

Meer informatie

Notes die met S Note zijn gemaakt, kunnen naar verschillende indelingen worden geëxporteerd, waaronder SPD, JPEG, platte tekst en PDF. De notities kunnen ook op meerdere apparaten met een Samsung-account worden gesynchroniseerd.

U kunt SPD-bestanden openen met S Note op uw apparaat geïnstalleerd. U kunt ook SPD-bestanden op uw computer openen door de extensie ".spd" te vervangen door ".zip" om een .ZIP -bestand te maken. U kunt de inhoud vervolgens extraheren met een Zip-decompressieprogramma, zoals Corel WinZip of Apple Archive Utility. Bestanden die zijn opgeslagen in het SPD-bestand bevatten .PAGE , .BIN en .DAT .

OPMERKING: SPD-bestanden kunnen worden beveiligd met 128-bits codering als ze zijn vergrendeld met een wachtwoord. Het is niet mogelijk om een verloren wachtwoord voor een SPD-bestand te herstellen.

Programma's die openen SPD bestanden

Bestandstype3 Sealed Acrobat Document

Ontwikkelaar Oracle
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat N/A

.SPD optienummer3

Acrobat-document dat is verzegeld (of vergrendeld) met de SealedMedia-sealer; kan alleen worden geopend door gebruikers met voldoende toegangsrechten; autorisatierechten voor gebruikers worden opgeslagen op een License Server, die ook het gebruik van het document bijhoudt.

Meer informatie

OPMERKING: om een SPD-bestand te bekijken, ontzegt u eerst het document met behulp van Oracle SealedMedia Unsealer en opent u vervolgens het niet-gesloten bestand in Adobe Acrobat.

Programma's die openen SPD bestanden
Windows
Oracle SealedMedia Unsealer
Macintosh
Oracle SealedMedia Unsealer

Bestandstype4 SPSS Custom Dialog File

Ontwikkelaar IBM
Categorie Plugin bestanden
Formaat Binary

.SPD optienummer4

Bestand gemaakt door SPSS, een toepassing die wordt gebruikt voor statistische analyse; slaat een aangepast dialoogvenster op, dat een door de gebruiker gecreëerd gebruikerscomponent is; stelt statistici in staat om eigen invoerformulieren te ontwikkelen voor functies voor aangepaste statistieken.

Meer informatie

Aangepaste dialoogvensters kunnen worden gemaakt met behulp van het venster Custom Dialog Builder, dat kan worden geopend door Hulpprogramma's → Aangepaste dialoogvensters → Custom Dialog Builder te selecteren in het toepassingsmenu. Dialogen kunnen in dit venster worden bekeken door Bestand → Voorvertoningsdialoogvenster ... te kiezen.

Voordat u een aangepast dialoogvenster met SPSS gebruikt, moet u het eerst installeren door Bestand → Installeren in de Custom Dialog Builder te kiezen. Het hoofdmenu van SPSS bevat nu het nieuwe dialoogvenster op de locatie die u hebt opgegeven met de optie Bewerken → Menulocatie in het venster Custom Dialog Builder.

Programma's die openen SPD bestanden
Windows
IBM SPSS
Linux
IBM SPSS
Macintosh
IBM SPSS

Over SPD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .spd is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype SPSS Custom Dialog File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.