Hoofd : Bestandsextensies : .sparsefs Het dossier

.sparsefs Bestandsextensie

Bestandstype BlueStacks Data Folder

Ontwikkelaar BlueStacks
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.SPARSEFS optienummer

map gebruikt door BlueStacks, een Android-emulator voor Windows en OS X; bevat meerdere bestanden met gegevens voor apps die zijn geëmuleerd in BlueStacks.

Meer informatie

SPARSEFS is ontworpen om een bestandssysteem te bevatten, dat wordt gebruikt om de geïntegreerde MultiMediaCard (eMMC) te emuleren. De map bevat waarschijnlijk het root-bestandssysteem (root.fs), de kernel (kernel.elf), het initrd-bestand (initrd.img) en de "custpack" (prebundled.fs).

OPMERKING : De map SPARSEFS wordt alleen gebruikt door de Windows-versie van BlueStacks. Het bevindt zich in de \ Bluestacks \ Android \ map.

Gemeenschappelijk SPARSEFS bestandsnamen

Data.sparsefs - De naam van de map die de gegevens bevat voor een app die is geëmuleerd door BlueStacks.

Programma's die openen SPARSEFS bestanden
Macintosh
BlueStacks

Over SPARSEFS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .sparsefs is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype BlueStacks Data Folder beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.