Hoofd : Bestandsextensies : .spa Het dossier

.spa Bestandsextensie

Bestandstype1 MikuMikuDance Sphere Mapping File

Ontwikkelaar MikuMikuDance
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

Wat is SPA file?

3D-modeleffectbestanden gebruikt door MikuMikuDance, een spel voor het synchroniseren van dans en ritmes; opgeslagen als een .BMP -afbeelding, maar gebruikt in plaats daarvan de extensie ".spa"; gebruikt voor het toevoegen van een glanzende look aan 3D-modelfuncties zoals haar of kleding.

Meer informatie

SPA-bestanden kunnen ook transparantie bevatten (bijv. .PNG of .TGA bestanden), maar ze worden meestal gemaakt op basis van niet-transparante bitmapafbeeldingen.

OPMERKING: u kunt maken een SPA-bestand door een bitmapafbeelding (".bmp" -bestand) te tekenen met een grafische editor en de extensie te hernoemen naar ".spa."

Programma's die openen SPA bestanden

Bestandstype2 Nintendo DS Particle File

Ontwikkelaar Nintendo
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

.SPA optienummer2

Particle-bestand gebruikt door Nintendo DS-games, zoals New Super Mario Bros. en Mario Kart; bevat afbeeldingen voor het illustreren van deeltjes, zoals zand, stof en vonken, voor animaties.

Meer informatie

Het SPA-bestand verwijst naar het spel om spattend water, brandexplosies en andere spelacties te illustreren. Het bestand kan ook worden bewerkt om het uiterlijk van de deeltjes aan te passen.

Programma's die openen SPA bestanden
Windows
MKDS Course Modifier

Over SPA bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .spa is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Nintendo DS Particle File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.