Hoofd : Bestandsextensies : .snt Het dossier

.snt Bestandsextensie

Bestandstype Sticky Notes File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Misc-bestanden
Formaat Binary

.SNT optienummer

Bestand gemaakt door Sticky Notes, een bureaubladprogramma voor het maken van notities bij Windows Vista en Windows 7; slaat een of meer plaknotities op die op het bureaublad zweven; slaat de tekst, lettertype, kleur en positie van elke notitie op het bureaublad op; staat toe dat geopende plaknotities worden opgeslagen, zelfs als de gebruiker zich afmeldt bij Windows en weer binnentreedt.

Meer informatie

Standaard zijn SNT-bestanden niet gekoppeld aan Sticky Notes in Windows Vista en Windows 7. Volg deze stappen als u ze wilt koppelen aan Sticky Notes:

OPMERKING: SNT-bestanden zijn niet compatibel tussen Windows Vista en Windows 7. U kunt Sticky Notes in Windows openen door op de Windows Start-knop te klikken, 'stikynot' in het zoekvak te typen en vervolgens op enter te tikken.

Programma's die openen SNT bestanden

Over SNT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .snt is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Sticky Notes File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.