Hoofd : Bestandsextensies : .snf Het dossier

.snf Bestandsextensie

Bestandstype Starry Night Pro Document

Ontwikkelaar Simulation Curriculum
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.SNF optienummer

Document gemaakt door Starry Night Pro, een astronomietoepassing gebruikt om constellaties te observeren; bevat een kijkvoorkeur die het zicht op de lucht, planeten en melkwegstelsels verandert; omvat blik, zoom, kijklocatie, tijd en datum en tijdsnelheidsgegevens.

Meer informatie

Als u een SNF-bestand wilt maken, selecteert u Bestand → Opslaan of Opslaan als ..., kiest u de opslaglocatie, geeft u het bestand een naam en klikt u op Opslaan.

Om een SNF-bestand te openen, dubbelt u -Klik erop of selecteer Bestand → Openen ..., ga naar het bestand en klik op Openen.

Programma's die openen SNF bestanden

Over SNF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .snf is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Starry Night Pro Document beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.