Hoofd : Bestandsextensies : .snagproj Het dossier

.snagproj Bestandsextensie

Bestandstype Snagit Project File

Ontwikkelaar TechSmith
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.SNAGPROJ optienummer

Projectbestand gemaakt door Snagit, een schermopname-programma; bestaat uit een video of afbeelding genomen vanuit het gebruikersscherm; kan door de gebruiker worden geopend en bewerkt om effecten zoals pijlen, schaduwen en tekst toe te voegen.

Meer informatie

SNAGPROJ-bestanden bestaande uit een afbeelding kunnen worden opgeslagen als .PNG , .JPG , .TIFF , .GIF , of .BMP door naar Bestand → Opslaan als ... te gaan in de applicatie menu en het selecteren van het gewenste formaat in de vervolgkeuzelijst Format.

TechSmith ontwikkelt Snagit, een programma dat afbeeldingen of video's op het gebruikersscherm opneemt. Deze software wordt vaak gebruikt in verband met technische hulp. Video's of afbeeldingen die door Snagit zijn gemaakt, kunnen eenvoudig worden gedeeld met YouTube, Twitter en Facebook.

OPMERKING: SNAGPROJ is het Snagit-projectbestand dat wordt gebruikt door Mac-systemen, terwijl .SNAG wordt gebruikt door Windows-systemen.

>
Programma's die openen SNAGPROJ bestanden

Over SNAGPROJ bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .snagproj is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Snagit Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.