Hoofd : Bestandsextensies : .smv Het dossier

.smv Bestandsextensie

Bestandstype1 VideoLink Mail Video File

Ontwikkelaar Smith Micro
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

Wat is SMV file?

Videoformaat dat wordt gebruikt voor het opnemen van videoconferenties en het verzenden van video's via e-mail; ondersteund door verschillende soorten Chinese draagbare mediaspelers, zoals de TRIO Onyx Portable Media Player en de Global Sources Direct MP4 Player; wordt ook ondersteund door de Philips GoGear Vibe mediaspeler.

Meer informatie

OPMERKING: het SMV-formaat is een eigen video-indeling en wordt niet ondersteund door de meeste videospelers.

Programma's die openen SMV bestanden
Windows
Smith Micro VideoLink Pro
Macintosh
Smith Micro VideoLink Pro

Bestandstype2 Smokeview Simulation Data

Ontwikkelaar National Institute of Standards and Technology
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Text

.SMV optienummer2

Een SMV-bestand is een gegevensbestand gemaakt met behulp van de FDS-modelleringssoftware van Fire Dynamics Simulator. Het bevat uitvoergegevens van FDS over een brandsimulatie. SMV-bestanden kunnen worden bekeken met Smokeview, een programma dat wordt gebruikt om de uitvoergegevens van Fire Dynamics Simulator te visualiseren.

Meer informatie

SMV-bestanden slaan uitvoergegevens op, waaronder een reeks trefwoorden, zoals FIRE, DEVICE, HEAT, SPRK en ROOM. Deze sleutelwoorden bevatten informatie over de context van de brand, zoals de locatie van de zonebrand, de locatie en naam van sensoren, hittedetectoren of sprinklers, locatiegegevens van de hittedetector, sprinklerlocatiegegevens en het aantal en de kenmerken van de kamer het vuur bevatten. Hoewel SMV-bestanden meestal met Smokeview worden geopend, kunnen de bestanden ook met een teksteditor worden geopend, omdat ze in gewone tekst worden opgeslagen. OPMERKING: Fire Dynamics Simulator en Smokeview worden ontwikkeld door NIST, wat staat voor National Instituut voor normen en technologie.

Programma's die openen SMV bestanden

Over SMV bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .smv is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Smokeview Simulation Data beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.