Hoofd : Bestandsextensies : .sms Het dossier

.sms Bestandsextensie

Bestandstype1 Sega Master System ROM

Ontwikkelaar N/A
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

Wat is SMS file?

ROM-afbeelding van een origineel Sega Master System (SMS) videogame; bevat dezelfde gegevens die zijn opgeslagen op de eigenlijke spelcassette; kan op een Mac of pc worden afgespeeld met behulp van SMS-emulatiesoftware.

Meer informatie

De originele Sega-console heette het Sega Master System (SMS). Het werd uitgebracht kort na het originele Nintendo Entertainment System (NES).

OPMERKING: MESS en MacMESS kunnen worden gebruikt om sms-spellen te laden, maar je moet een geldige ROM-systeemimage hebben om ze te kunnen laden.

p>
Programma's die openen SMS bestanden

Bestandstype2 Exported SMS Text Message

Ontwikkelaar N/A
Categorie Tekstbestanden
Formaat N/A

.SMS optienummer2

Een groep sms-berichten die zijn geëxporteerd vanaf een Sony Ericsson-gsm; opgeslagen in een tekstindeling die kan worden bekeken met software voor mobiele telefoons of een eenvoudige teksteditor.

Programma's die openen SMS bestanden

Over SMS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .sms is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Exported SMS Text Message beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.