Hoofd : Bestandsextensies : .smil Het dossier

.smil Bestandsextensie

Bestandstype SMIL Presentation File

Ontwikkelaar SYMM Working Group
Categorie Videobestanden
Formaat Text

.SMIL optienummer

Multimediapresentatie geschreven in de Synchronized Multimedia Integration Language (SMIL), vergelijkbaar met HTML; gebruikt voor het ontwikkelen van audiovisuele diavoorstellingen en presentaties; kan tekst en verwijzingen bevatten naar streaming audio- en videobestanden.

Meer informatie

De SMIL-indeling wordt ondersteund door verschillende Nokia mobiele telefoons, zoals de Nokia 6600, 3560 en andere Series 60 (S60) -telefoons. SMIL-bestanden kunnen worden gemaakt en geopend door de berichtentoepassing die wordt meegeleverd met de software van de telefoon.

Aanvullende informatie over het SMIL-formaat is te vinden op de W3C-website.

Programma's die openen SMIL bestanden
Windows
Microsoft Internet Explorer
ACD Systems ACDSee
RealNetworks RealPlayer Cloud
Linux
Ambulant Player
Android
RealNetworks RealPlayer Cloud
Macintosh
RealNetworks RealPlayer Cloud
iOS
RealNetworks RealPlayer Cloud

Over SMIL bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .smil is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype SMIL Presentation File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.