Hoofd : Bestandsextensies : .sld Het dossier

.sld Bestandsextensie

Bestandstype1 AutoCAD Slide File

Ontwikkelaar Autodesk
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

Wat is SLD file?

Dia-bestand gemaakt door het mslide-programma, dat is opgenomen als onderdeel van de installatie van de AutoCAD-software; bevat een beeldopname die wordt gemaakt met behulp van de huidige weergave van de tekening; gebruikt voor presentatiemateriaal tijdens ontwerpbesprekingen.

Meer informatie

Meerdere SLD-bestanden kunnen worden gecompileerd in een diabibliotheek ( .SLB bestand) met behulp van het programma "slidelib", dat is gebundeld met AutoCAD-installaties. Dia's en diabibliotheken kunnen ook worden bekeken met het hulpprogramma "vslide".

Programma's die openen SLD bestanden
Windows
Autodesk AutoCAD
Macintosh
Autodesk AutoCAD

Bestandstype2 Styled Layer Descriptor File

Ontwikkelaar Open Geospatial Consortium
Categorie GIS-bestanden
Formaat XML

.SLD optienummer2

GIS-bestand gemaakt in de Styled Layer Descriptor-indeling, een XML-indeling die wordt gebruikt voor het opgeven van de weergave van kaartlagen; kan zowel raster- als vectorgegevens beschrijven en kan kleuren, labels, lettertypen, legendaspecificaties en andere informatie bevatten.

Meer informatie

SLD-bestanden worden gebruikt door een protocol dat de Web Map Service (WMS) wordt genoemd. Deze service wordt gebruikt voor het genereren van kaartafbeeldingen via een netwerk met behulp van een GIS-database. Wanneer een database wordt opgevraagd, wordt een SLD-bestand gebruikt om op te geven hoe de kaart wordt gepresenteerd aan de eindgebruiker.

OPMERKING: U kunt kaartlagen van ESRI ArcMap exporteren door kaartlagen te selecteren en vervolgens Exporteren → Exporteren te kiezen Laagstijl naar SLD ....

Programma's die openen SLD bestanden

Over SLD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .sld is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Styled Layer Descriptor File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.