Hoofd : Bestandsextensies : .sitx Het dossier

.sitx Bestandsextensie

Bestandstype StuffIt X Archive

Ontwikkelaar Smith Micro
Categorie Gecomprimeerde bestanden
Formaat Binary

.SITX optienummer

Een SITX-bestand is een gecomprimeerd bestand dat is opgeslagen in de Stuffit X-archiefindeling, de standaardindeling die door StuffIt 7.0 en hoger wordt gebruikt. Het beschikt over de exclusieve ATOM-compressietechnologie van Smith Micro en biedt tot 20% meer compressie dan standaard Stuffit ( .SIT ) -archieven.

Meer informatie

De SITX-indeling ondersteunt lange bestandsnamen, behoud van UNIX (dat wil zeggen OS X) en Windows-bestandsmachtigingen en foutcorrectie, waarmee fouten in gegevensoverdracht worden opgelost. Het ondersteunt ook wachtwoordbeveiliging met behulp van 512-bits RC4-codering of andere versleutelingsmethoden, waaronder AES, DES en Blowfish. Versie 9 en hoger biedt 15-30% compressie van JPEG-afbeeldingen.

OPMERKING: StuffIt is eerder ontwikkeld door Allume Systems (voorheen Aladdin Systems), maar is nu ontwikkeld en gedistribueerd door Smith Micro.

Programma's die openen SITX bestanden
Windows
Smith Micro StuffIt Deluxe for Windows
Smith Micro StuffIt Deluxe
Macintosh
Smith Micro Stuffit Deluxe Mac
The Unarchiver
Incredible Bee Archiver

Over SITX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .sitx is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype StuffIt X Archive beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.