Hoofd : Bestandsextensies : .site Het dossier

.site Bestandsextensie

Bestandstype GoLive Website Project File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Web-bestanden
Formaat N/A

.SITE optienummer

Sitebestand voor een website gemaakt met Adobe GoLive; bevat een lijst met webpagina's, afbeeldingen, koppelingen, fouten, site-instellingen en andere informatie; bevat verwijzingen naar webpagina's, CSS-bestanden, afbeeldingen, componenten en sjablonen, maar bevat niet de gegevens van de bestanden.

Meer informatie

Het GoLive-sitebestand moet worden opgeslagen op het hoofdniveau van de projectmap. GoLive maakt automatisch een back-up van het sitebestand met de naam "[projectnaam] Backup.site" in dezelfde map voor het geval het oorspronkelijke sitebestand beschadigd raakt.

OPMERKING: Adobe GoLive is stopgezet ten gunste van Adobe Dreamweaver.

Programma's die openen SITE bestanden
Macintosh
Adobe GoLive

Over SITE bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .site is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype GoLive Website Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.