Hoofd : Bestandsextensies : .sisx Het dossier

.sisx Bestandsextensie

Bestandstype Symbian OS Installation File

Ontwikkelaar Symbian
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.SISX optienummer

Software-installatiebestand voor apparaten die Symbian OS 9.1 of hoger gebruiken; omvat mobiele telefoons die het Nokia S60 3rd Edition-platform ondersteunen en apparaten die het UIQ 3-platform gebruiken; S60 wordt gebruikt in Nokia en Samsung smartphones, terwijl UIQ 3 voornamelijk wordt gebruikt in Sony Ericsson en Motorola-telefoons.

Meer informatie

SISX-bestanden lijken op .SIS -bestanden, maar zijn alleen compatibel met apparaten waarop Symbian 9.1 en hoger wordt uitgevoerd. Zowel SIS- als SISX-bestanden worden gemaakt met behulp van de MakeSIS-tool en worden ondertekend door het hulpprogramma SignSIS. De opdrachten "makesis" en "signsis" worden beide aangeroepen door de toepassing CreateSIS.

Programma's die openen SISX bestanden

Over SISX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .sisx is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Symbian OS Installation File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.