Hoofd : Bestandsextensies : .sis.dm Het dossier

.sis.dm Bestandsextensie

Bestandstype Ovi Store DRM-Protected Application

Ontwikkelaar Nokia
Categorie Misc-bestanden
Formaat Binary

.SIS.DM optienummer

Applicatie installater-bestand gedownload van Nokia's Ovi Store, een service waarmee gebruikers Nokia-applicaties en multimedia-inhoud kunnen downloaden; bevat een .SIS bestand maar bevat DRM-beveiliging (de .DM extensie), zodat het SIS-bestand alleen op geautoriseerde telefoons kan worden gebruikt.

Meer informatie

Ovi Store-applicaties worden meestal op de achtergrond geïnstalleerd door de online service van Ovi Store. Soms downloaden gebruikers echter handmatig toepassingen en ontvangen ze een bestand met de extensie SIS.DM. Deze bestanden kunnen worden geconverteerd naar normale SIS-bestanden door de eerste vier regels van het bestand in een teksteditor te verwijderen en de bestandsextensie te hernoemen naar ".sis."

Programma's die openen SIS.DM bestanden
Windows
Opera
SISContents
Nokia Ovi Suite
Linux
Opera
Macintosh
Opera
WEB
Nokia Ovi Store

Over SIS.DM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .sis.dm is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Ovi Store DRM-Protected Application beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.