Hoofd : Bestandsextensies : .sim Het dossier

.sim Bestandsextensie

Bestandstype1 Steam Game Backup Information File

Ontwikkelaar Valve
Categorie Backup bestanden
Formaat Binary

Wat is SIM file?

Back-upinformatiebestand gebruikt door de back-upservice van Steam, waarmee gebruikers een back-up kunnen maken en games kunnen herstellen met behulp van dvd's of andere externe media; bevat instellingen en andere informatie voor de back-up, samen met een overeenkomstig .SIS -bestand.

Meer informatie

SIM-bestanden worden gebruikt om een back-up te herstellen van .SID gamegegevensbestanden.

Programma's die openen SIM bestanden
Windows
Valve Steam
Linux
Valve Steam
Macintosh
Valve Steam

Bestandstype2 SAP Tutor File

Ontwikkelaar SAP
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.SIM optienummer2

zelfstudie gemaakt door SAP Tutor, een programma dat wordt gebruikt om interactieve zelflerende eenheden op te nemen, te bewerken en af te spelen; bevat een les, mogelijk met screenshotafbeeldingen, tekstinstructies en beoordelingsvragen; gebruikt om werknemers te trainen in het bedienen van softwareprogramma's.

Meer informatie

SIM-bestanden kunnen worden afgespeeld met de SAP Tutor Player, die is gebundeld met het SAP Tutor-pakket of beschikbaar is als een stand-alone programma.

OPMERKING: de grootte van SIM-bestanden kan verschillen, afhankelijk over hoeveel screenshotafbeeldingen in de zelfstudie zijn opgenomen.

Programma's die openen SIM bestanden
Windows
SAP Tutor

Bestandstype3 The Sims 3 Sim File

Ontwikkelaar Electronic Arts
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.SIM optienummer3

Een SIM-bestand bevat een 'Sim', een virtuele persoon die is gemaakt voor De Sims 3, een simulatiegame met een open einde. Het slaat informatie op over een vooraf gemaakte of aangepaste Sim-persoon, waarin zijn of haar persoonlijkheid en uiterlijk zijn opgenomen. SIM-bestanden worden meestal gebruikt voor het delen met andere gebruikers en voor het maken van back-ups van Sims-personen.

Meer informatie

Het bestand .SIM is een van de drie hoofdbestandstypen, samen met .PACKAGE en .SIMS3PACK , gebruikt in De Sims 3 om aangepaste inhoud te bevatten. SIM-bestanden worden meestal gecomprimeerd in een .ZIP of .RAR bestand en moeten worden gedecomprimeerd voordat ze worden geïnstalleerd. Er zijn veel programma's beschikbaar om archieven uit te pakken, zoals Apple Archive Utility, Corel WinZip en PeaZip. Nadat u het SIM-bestand uit het ZIP- of RAR-bestand hebt geëxtraheerd met behulp van een decompressieprogramma, plaatst u het bestand in de volgende map:

OPMERKING: als er geen map "SavedSims" is, kunt u er een maken.

Programma's die openen SIM bestanden

Bestandstype4 Aurora Image

Ontwikkelaar N/A
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.SIM optienummer4

Afbeelding gemaakt of opgeslagen in het Aurora-beeldformaat.

Programma's die openen SIM bestanden
Windows
XnViewMP
Linux
XnViewMP
Macintosh
XnViewMP

Bestandstype5 LogikSim Simulation File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.SIM optienummer5

Een SIM-bestand bevat een circuitsimulatie gemaakt door LogikSim, een open source-programma dat wordt gebruikt om logische circuits te testen en ontwerpen. Het slaat een circuitontwerp op dat draadaansluitpunten en verschillende componenten bevat.

Meer informatie

SIM-bestand geopend in LogikSim 0.6.4

SIM-bestanden worden gemaakt en geopend met behulp van LogikSim. De bestanden worden gebruikt om alle soorten circuits op te slaan, zoals eenvoudige EN-poorten of complexe computersystemen. Er is geen ander programma dat het bestandstype LogikSim SIM ondersteunt.  Maar LogikSim kan gratis worden gedownload.

OPMERKING: LogikSim wordt meestal gebruikt door middelbare scholieren en studenten om meer te weten te komen over circuits en hoe ze werken.

Programma's die openen SIM bestanden
Windows
LogikSim

Over SIM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .sim is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype LogikSim Simulation File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.