Hoofd : Bestandsextensies : .sig Het dossier

.sig Bestandsextensie

Bestandstype1 Signature File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Tekstbestanden
Formaat Text

Wat is SIG file?

Een SIG-bestand is een klein tekstbestand dat automatisch aan het einde van e-mailberichten kan worden toegevoegd. Het bevat de naam en het e-mailadres van de afzender. SIG-bestanden worden door de meeste e-mailprogramma's ondersteund en kunnen worden geselecteerd vanuit het berichtvenster "Nieuw maken".

Meer informatie

Afhankelijk van de context kunnen SIG-bestanden meer bevatten dan alleen de naam en e-mail van de afzender. In werkgerelateerde e-mails kan de handtekening ook de naam van het bedrijf van de persoon, de titel van de persoon en telefoonnummers van contactpersonen bevatten. In informele e-mails kiezen sommige mensen ervoor om een citaat of bijbelvers in hun e-mailhandtekening op te nemen.

Programma's die openen SIG bestanden
Windows
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook Express
Macintosh
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook Express
QUALCOMM Eudora

Bestandstype2 Broderbund Sign File

Ontwikkelaar Broderbund
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.SIG optienummer2

Signbestand gemaakt door Broderbund grafische softwareproducten, zoals PrintMaster en The Print Shop; slaat een afbeelding op voor een bord of poster in een eigen formaat.

Meer informatie

Alleen versies 15-23.1 van The Print Shop en versies 16-18.1 van PrintMaster ondersteunen het SIG-bestand. De Print Shop 2.0 gebruikt de .PSPROJ extensie en PrintMaster 2.0 en later gebruikt de .PMX extensie. U kunt SIG-bestanden van versie 23.1 of ouder van The Print Shop of versie 18.1 of ouder van PrintMaster niet importeren in de nieuwere versies.

Programma's die openen SIG bestanden

Bestandstype3 QuickTac SIG File

Ontwikkelaar Duxbury Systems
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat N/A

.SIG optienummer3

Braille-afbeelding opgeslagen in de QuickTac Alternative Graphic-indeling en gemaakt door QuickTac, een programma dat wordt gebruikt om een afbeelding in reliëf in te voegen als een voelbare afbeelding; slaat een braille-tekening op, die vormen, lijnen en tekst kan bevatten.

Meer informatie

Een SIG-bestand lijkt op een .BMP -bestand en is ontworpen om te worden geïmporteerd in andere programma's, zoals Duxbury Braille Translator en Duxbury MegaDots, om tekst aan te vullen. U kunt het bestand importeren in een Duxbury .DXB -bestand met de Duxbury Braille Translator. Zodra het SIG-bestand in het Duxbury-document is geïmporteerd, kan het niet langer worden bewerkt.

OPMERKING: Duxbury MegaDots is niet meer beschikbaar.

Programma's die openen SIG bestanden

Over SIG bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .sig is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype QuickTac SIG File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.