Hoofd : Bestandsextensies : .shs Het dossier

.shs Bestandsextensie

Bestandstype Microsoft Scrap File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Misc-bestanden
Formaat Binary

.SHS optienummer

Een SHS-bestand is een bestand gemaakt door Microsoft Word en Excel wanneer een gebruiker geselecteerde documenttekst naar het bureaublad sleept en neerzet. Het bevat een kopie van de gemarkeerde inhoud in de oorspronkelijke documentindeling. SHS-bestanden worden gebruikt om delen van een document te kopiëren voor invoeging in een ander document.

Meer informatie

SHS-bestanden zijn speciale OLE-objectbestanden en kunnen niet rechtstreeks worden geopend. Ze kunnen alleen naar een ander geopend document worden gesleept. Wanneer SHS-bestanden worden gemaakt, wordt een bijbehorend pictogram op het bureaublad geplaatst. Als dit pictogram wordt verwijderd, wordt het scrapbestand ook verwijderd.

Ondersteuning voor schrootbestanden werd niet meer ondersteund met Windows Vista. Eerdere versies van Windows bevatten de Windows Shell Scrap Object Handler, die is opgeslagen in het bestand shscrap.dll. In dit bestand werden de sleep- en neerzetbewerkingen van en naar Word- en Excel-documenten verwerkt om SHS-bestanden te maken. SHS-bestanden kunnen echter niet worden geopend in Windows Vista, Windows 7 of Windows 8, omdat deze Windows-versies de handler niet bevatten.

OPMERKING: SHS-bestanden hebben meestal een verborgen ".shs" -bestandsextensie. Wees voorzichtig bij het openen, want ze zijn uitvoerbaar en er is van bekend dat ze virussen bevatten.

Programma's die openen SHS bestanden
Windows
Microsoft Office
Microsoft Excel
Microsoft Word
Macintosh
Microsoft Office

Over SHS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .shs is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Microsoft Scrap File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.