Hoofd : Bestandsextensies : .sfd Het dossier

.sfd Bestandsextensie

Bestandstype1 Sofdec Dreamcast Movie

Ontwikkelaar N/A
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

Wat is SFD file?

Videobestand gebruikt door videogames gemaakt voor Sega Dreamcast, Nintendo GameCube, Microsoft Xbox en andere consolesystemen voor videogames; slaat video op in een ongewoon "Sofdec" -formaat dat niet op standaard videospelers kan worden afgespeeld; gebruikt voor het afspelen van cinematografische sequenties van videogames.

Meer informatie

SFD-bestanden kunnen worden geconverteerd naar .MPG bestanden met behulp van een hulpprogramma met de naam sfd2mpg, dat deel uitmaakt van het SFD Tool-pakket van SWAT. Dit hulpprogramma is echter niet breed verspreid en is niet langer in ontwikkeling. SFD-bestanden kunnen worden gemaakt met behulp van de Movie Creator-toepassing van Sega, maar deze wordt ook niet meer ontwikkeld en werd voor het laatst uitgebracht in 1999. Het SFD Tool-pakket van SWAT bevat dit programma.

OPMERKING: Pro Evolution Soccer 2012 ( PES 2012) SFD-bestanden kunnen worden geconverteerd naar het .MPG -formaat met behulp van PES Video & Audio Converter.

Programma's die openen SFD bestanden

Bestandstype2 Spline Font Database File

Ontwikkelaar FontForge
Categorie Lettertypebestanden
Formaat Text

.SFD optienummer2

Lettertypebestand gemaakt in de indeling Spline Font Database (SFD), het oorspronkelijke formaat dat wordt gebruikt door FontForge-software voor het bewerken van lettertypen; beschrijft een of meer lettertypen in een ASCII-tekstindeling; gebruikt voor het documenteren en bewerken van lettertypen.

Meer informatie

SFD-bestanden slaan beschrijvende informatie op, zoals de lettertypeversie, naam, familie, gewicht en codering.

OPMERKING: FontForge kan in Windows worden uitgevoerd met Cygwin, een Linux-achtige omgeving voor Windows.

Programma's die openen SFD bestanden
Windows
FontForge
Linux
FontForge
Macintosh
FontForge

Over SFD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .sfd is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Spline Font Database File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.