Hoofd : Bestandsextensies : .session Het dossier

.session Bestandsextensie

Bestandstype1 CATIA 4 Session File

Ontwikkelaar Dassault Systemes
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat Binary

Wat is SESSION file?

Sessiebestand gemaakt met CATIA versie 4, een programma dat wordt gebruikt voor 3D-productontwerp en -simulatie; bevat verwijzingen naar .MODEL bestanden of kopieën van MODEL-bestanden, afhankelijk van de geselecteerde opslagoptie; gebruikt om modellen van een werksessie op te slaan.

Programma's die openen SESSION bestanden
Windows
Adobe Acrobat
Okino Computer Graphics PolyTrans
Dassault Systemes CATIA
Linux
Adobe Acrobat
Dassault Systemes CATIA
Macintosh
Adobe Acrobat

Bestandstype2 Mozilla Firefox Session File

Ontwikkelaar Zeniko
Categorie Tekstbestanden
Formaat N/A

.SESSION optienummer2

Sessiebestand gemaakt door Session Manager, een extensie voor Mozilla Firefox en Seamonkey; bevat browsersessies die bestaan uit gegevens die een actuele status van Firefox beschrijven, zoals geschiedenis, tekstgegevens en cookies.

Meer informatie

Session Manager slaat automatisch of bij de opdracht van de gebruiker de status van Firefox-vensters op bij het opstarten en na een crash. De resulterende SESSION-bestanden maken het mogelijk om eenvoudig gegevens op te slaan en te herstellen in Mozilla Firefox-sessies.

OPMERKING: SESSION-bestanden beginnen altijd met de tekenreeks "[SessionManager v2]".

Programma's die openen SESSION bestanden
Windows
Mozilla Firefox
Linux
Mozilla Firefox
Macintosh
Mozilla Firefox
WEB
Session Manager

Over SESSION bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .session is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Mozilla Firefox Session File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.