Hoofd : Bestandsextensies : .ser Het dossier

.ser Bestandsextensie

Bestandstype1 Astronomical Capture Video File

Ontwikkelaar Heiko Wilkens
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

Wat is SER file?

Een SER-bestand bevat een reeks frame-opnames die zijn opgeslagen in het Lucam-videoformaat, dat wordt gebruikt voor het opslaan van astronomische opnames, zoals planeten, de zon en de maan. Het slaat gegevens over beeldframes op en bevat metadata, zoals tijdstempels, belichtingstijd, instrument, telescoop en waarnemer.

Meer informatie

SER-bestand geopend in SER Player 1.7

SER-bestanden zijn oorspronkelijk gemaakt door alleen Lumenera- en DMK-camera's. Naarmate het formaat van de SER echter algemener werd, hebben meer digitale camera's en programma's het formaat overgenomen. SER-bestanden kunnen worden geopend door een verscheidenheid aan programma's, zoals SER-speler, FireCapture, ImagesPlus, RegiStax, SER-Reader en PIPP.

Er zijn verschillende herhalingen van het SER-formaat met alleen de eerste twee versies ondersteunen van monochrome afbeeldingen. Versie 3 biedt echter ondersteuning voor kleurenafbeeldingen.

Programma's die openen SER bestanden

Bestandstype2 GeneMapper Project File

Ontwikkelaar Applied Biosystems
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.SER optienummer2

Project geëxporteerd door GeneMapper, een programma voor genotypering dat DNA-sizing en kwaliteitsallele oproepen biedt; slaat de resultaten op van een capillaire sequencer geanalyseerd met GeneMapper; gebruikt door Applied Biosystems op elektroforese gebaseerde genotyperingssystemen.

Programma's die openen SER bestanden
Windows
Applied Biosystems GeneMapper

Over SER bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .ser is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype GeneMapper Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.