Hoofd : Bestandsextensies : .seq Het dossier

.seq Bestandsextensie

Bestandstype1 PowerTracks Pro Audio Project File

Ontwikkelaar PG Music
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

Wat is SEQ file?

Audioproject gemaakt met PowerTracks Pro Audio, een programma voor het sequeneren van digitale audio; kan zowel audio- als MIDI-tracks bevatten, die tegelijkertijd kunnen worden afgespeeld; slaat ook digitale mixerinstellingen op, zoals trackvolume, panning en effecten.

Meer informatie

SEQ-bestanden kunnen ook informatie bevatten over de songstructuur, zoals couplet- en chorussecties, evenals over sleutelsignatuur en tempogegevens. MIDI-data die zijn opgeslagen in een SEQ-bestand kunnen worden bekeken in een pianorol-indeling of als een muziekpartituur.

Programma's die openen SEQ bestanden

Bestandstype2 DNA Sequence Text File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Text

.SEQ optienummer2

gewoon tekstbestand met een DNA-volgorde in .FASTA -indeling; vaak geproduceerd door het verwerken van een bestand .AB1 en het trimmen van de bases van lage kwaliteit uit de reeks; daarom zijn SEQ-bestanden korter dan AB1-bestanden; ze kunnen worden bekeken door de meeste DNA-sequencing-programma's en worden bekeken in een teksteditor.

Programma's die openen SEQ bestanden
Windows
GSL Biotech SnapGene
Genome Compiler
Heracle BioSoft DNA Baser
Linux
GSL Biotech SnapGene
Macintosh
GSL Biotech SnapGene
Genome Compiler
DNASTAR Lasergene

Bestandstype3 NorPix StreamPix Sequence

Ontwikkelaar NorPix
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.SEQ optienummer3

Samenvoeging van afbeeldingen die zijn opgeslagen in een reeks die kan worden afgespeeld als een videobestand; gemaakt door NorPix digitale video-opnamesoftware; kan worden gegenereerd op basis van een videocamera-opname of op afzonderlijke frames die zijn vastgelegd met een framegrabber.

Meer informatie

SEQ-bestanden kunnen worden geëxporteerd naar een standaard video-indeling, zoals een .AVI of .MOV -bestand, binnen de StreamPix-toepassing.

Programma's die openen SEQ bestanden
Windows
Audials One
NorPix StreamPix

Over SEQ bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .seq is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype NorPix StreamPix Sequence beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.