Hoofd : Bestandsextensies : .selectionportfoliolibrary Het dossier

.selectionportfoliolibrary Bestandsextensie

Bestandstype Painter Selection Portfolio Library

Ontwikkelaar Corel
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.SELECTIONPORTFOLIOLIBRARY optienummer

Verzameling van padgebaseerde selecties gemaakt en gebruikt door Corel Painter, een digitale tekenapplicatie; bevat standaard en door de gebruiker gemaakte selecties, of vormen, die toegankelijk zijn via de applicatie.

Meer informatie

Opgeslagen selecties bieden een snelle manier om een vorm in een Painter-bestand in te voegen. Voorbeelden van standaardselecties zijn een cirkel, afgerond vierkant, globe, ster en spiraal.

U kunt een bibliotheek met selecties toevoegen of verwijderen via het deelvenster Mediabibliotheek. Als u deze functie wilt openen, selecteert u Venster → Mediabibliotheek-panelen → Selecties en klikt u op het tabblad Selectieportfolio.

Programma's die openen SELECTIONPORTFOLIOLIBRARY bestanden
Windows
Corel Painter
Macintosh
Corel Painter

Over SELECTIONPORTFOLIOLIBRARY bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .selectionportfoliolibrary is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Painter Selection Portfolio Library beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.