Hoofd : Bestandsextensies : .sec Het dossier

.sec Bestandsextensie

Bestandstype1 PGP Secret Key Ring

Ontwikkelaar N/A
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

Wat is SEC file?

Bevat persoonlijke ASCII-sleutels die worden gebruikt voor het decoderen van versleutelde PGP-bestanden (Pretty Good Privacy)

Programma's die openen SEC bestanden
Windows
PGP Desktop Home or other compatible PGP application
Macintosh
PGP Desktop Home or other compatible PGP application

Bestandstype2 Samsung Security Video File

Ontwikkelaar Samsung
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.SEC optienummer2

Videobestand gemaakt met een Samsung DVR-bewakingssysteem; bevat H.264 / AVC-video in een gepatenteerde containerindeling die alleen kan worden afgespeeld met de videosoftware van Samsung.

Meer informatie

U kunt een SEC-bestand afspelen in de SmartViewer van Samsung. U kunt FFmpeg ook gebruiken om het bestand naar een handigere containerindeling te converteren, zoals .AVI , dat met anderen kan worden gedeeld.

Programma's die openen SEC bestanden

Bestandstype3 GuinXell Video File

Ontwikkelaar GuinXell
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.SEC optienummer3

Videocontainer-bestand gebruikt door SecPlayer, een videospeler voor het GuinXell homebrew platform, dat kan worden gebruikt op de Sony PSP; bevat sequentiële M-JPEG videogegevens en .MP3 gegevens voor audio; gebruikt voor het afspelen van video op GuinXell met een resolutie tot 240x160 en framesnelheden tot 18 frames per seconde.

Meer informatie

SEC-bestanden kunnen worden overgezet naar een Sony PSP met Windows en een USB-verbinding.

Programma's die openen SEC bestanden

Over SEC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .sec is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype GuinXell Video File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.