Hoofd : Bestandsextensies : .seb Het dossier

.seb Bestandsextensie

Bestandstype Safe Exam Browser Configuration File

Ontwikkelaar ETH Zurich
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat XML

.SEB optienummer

Een SEB-bestand is een configuratiebestand dat door Safe Exam Browser (SEB) wordt gebruikt, een applicatie die wordt gebruikt om veilig online examens af te leggen. Het bevat instellingen die de parameters van een examen en de toegankelijke delen van de computer van de gebruiker configureren. SEB-bestanden zijn gecodeerd en vereisen een wachtwoord om niet te worden gemanipuleerd door gebruikers die examens afleggen op niet-beheerde computers.

Meer informatie

SEB-bestanden kunnen door de examenbeheerder voor verschillende doeleinden worden geconfigureerd. Ze kunnen worden ingesteld voor het starten van een examen, wat betekent dat u op het bestand op bestelling kunt dubbelklikken om met het examen te beginnen. Of u kunt een SEB-bestand instellen om een client te configureren, wat betekent dat de volgende keer dat de SEB-toepassing wordt geopend, de instellingen in het SEB-bestand worden gebruikt.

Safe Exam Browser is een applicatie die een computer beveiligt voor het afleggen van een examen. Het bestaat uit twee delen: de kiosk-applicatie en de browser. De kiosk-app blokkeert de toegang tot bepaalde websites, applicaties en niet-geautoriseerde computerbronnen tijdens een examen. De browser maakt verbinding via internet met de quizmodule die op een server wordt uitgevoerd.

Programma's die openen SEB bestanden

Over SEB bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .seb is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Safe Exam Browser Configuration File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.