Hoofd : Bestandsextensies : .search-ms Het dossier

.search-ms Bestandsextensie

Bestandstype Windows Saved Search File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Misc-bestanden
Formaat XML

.SEARCH-MS optienummer

Bestand gemaakt door het Windows-besturingssysteem; slaat Windows Explorer opgeslagen zoekresultaten op in een XML-indeling; gemaakt wanneer een gebruiker de knop Zoeken opslaan selecteert na het uitvoeren van een zoekopdracht; maakt een nieuw venster met de zoekresultaten wanneer geopend.

Meer informatie

SEARCH-MS-bestanden besparen gebruikers de overhead van het herhalen van het zoekproces. Dit helpt met name bij langzame zoekopdrachten. SEARCH-MS-bestanden worden echter niet bijgewerkt wanneer nieuwe bestanden in Windows worden gemaakt. Gebruik daarom discretie wanneer u erop vertrouwt op zoekinformatie.

OPMERKING: Windows geeft de extensie ".search-ms" niet weer in SEARCH-MS-bestanden. U kunt de extensie echter wel bekijken in het venster met bestandseigenschappen door met de rechtermuisknop op het bestand te klikken en 'Eigenschappen' in de vervolgkeuzelijst te selecteren.

Programma's die openen SEARCH-MS bestanden

Over SEARCH-MS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .search-ms is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Windows Saved Search File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.