Hoofd : Bestandsextensies : .sdr Het dossier

.sdr Bestandsextensie

Bestandstype1 Dell Support File

Ontwikkelaar Dell
Categorie Misc-bestanden
Formaat Text

Wat is SDR file?

Bestand met de naam dell.sdr en bevindt zich op Dell-computers in de map C: \; bevat systeeminformatie en wordt gebruikt door technische ondersteuningsdoeleinden van Dell; mag niet handmatig worden bewerkt of verwijderd, of aanvragen voor Dell-ondersteuning werken mogelijk niet correct.

Meer informatie

De aanwezigheid van het bestand dell.sdr betekent dat de computer een door Dell geïnstalleerde versie van Windows gebruikt.

Programma's die openen SDR bestanden

Bestandstype2 SmartDraw Drawing

Ontwikkelaar SmartDraw.com
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.SDR optienummer2

Tekening gemaakt met SmartDraw, een programma dat wordt gebruikt om professionele diagrammen te maken; bewaart een van de 70 verschillende soorten tekeningen, zoals een stroomdiagram, projectplan, kalender, organigram, mindmap of plattegrond; gebruikt in zakelijke omgevingen om visuals van professionele kwaliteit te creëren.

Meer informatie

SmartDraw kan Microsoft Visio-tekeningen ( .VSD bestanden) importeren en SDR-bestanden rechtstreeks naar geopende Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint- en projectbestanden exporteren.

Programma's die openen SDR bestanden
Windows
SmartDraw

Over SDR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .sdr is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype SmartDraw Drawing beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.