Hoofd : Bestandsextensies : .sda Het dossier

.sda Bestandsextensie

Bestandstype StarOffice Drawing

Ontwikkelaar Oracle
Categorie Vector afbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.SDA optienummer

Tekening of diagram gemaakt door Apache OpenOffice Draw, een vectorafbeeldingenstrekprogramma opgenomen met Apache OpenOffice en Open Office van Oracle; bevat meestal getrokken vectorobjecten maar ondersteunt ook rasterafbeeldingen.

Meer informatie

SDA-bestanden kunnen worden gebruikt voor het opslaan van organigrammen, stroomdiagrammen, netwerkdiagrammen en andere soorten tekeningen.

OPMERKING: SDA-bestanden werden door StarOffice gebruikt in versie 5. StarOffice 6 nam de .SXD formaat, maar Apache OpenOffice en Open Office gebruiken nu beide .ODG bestanden voor tekeningen. Apache OpenOffice was voorheen bekend als OpenOffice.org.

Programma's die openen SDA bestanden
Windows
Apache OpenOffice
LibreOffice
Linux
Apache OpenOffice
LibreOffice
Macintosh
Apache OpenOffice
LibreOffice
Planamesa NeoOffice

Over SDA bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .sda is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype StarOffice Drawing beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.