Hoofd : Bestandsextensies : .scn Het dossier

.scn Bestandsextensie

Bestandstype1 OpenTTD Scenario File

Ontwikkelaar OpenTTD
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

Wat is SCN file?

Spelbestand gebruikt door OpenTTD, het open source vervolgproject voor Transport Tycoon; slaat een spelscenario op, dat de startvoorwaarden definieert voor een kaart die door de gebruiker wordt afgespeeld; kan het landschap, gebouwen, steden, treinsporen en andere kenmerken omvatten.

Meer informatie

OPMERKING: SCN-bestanden worden ook gebruikt door de originele Transport Tycoon.

Programma's die openen SCN bestanden

Bestandstype2 Age of Mythology Scenario File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

.SCN optienummer2

Scenario-bestand gebruikt door Age of Mythology, een real-time strategiespel waarbij spelers deelnemen aan mythologische campagnes door het besturen van legers en eenheden; bevat een campagnekaart met terrein, eenheden, startplaatsen van spelers en overwinningsvoorwaarden.

Meer informatie

SCN-bestanden slaan vooraf geïnstalleerde en aangepaste scenario-inhoud op. Ze zijn te vinden in de map "scenario" binnen installaties van Age of Mythology. Aangepaste scenario's kunnen worden gebouwd in de scenario-editor Age of Mythology.

Microsoft Age of Empires maakt ook gebruik van SCN-bestanden.

Programma's die openen SCN bestanden

Bestandstype3 Pinnacle Studio Scene File

Ontwikkelaar Pinnacle Systems
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.SCN optienummer3

Bevat informatie over meerdere scènes binnen één videobestand; gebruikt door Pinnacle Studio om scènes te beschrijven en om aan te geven wanneer ze beginnen en eindigen; meestal opgeslagen samen met een .AVI -bestand met dezelfde bestandsnaam.

Meer informatie

SCN-bestanden kunnen ook worden geopend door de DVdate- en ImageGrab-programma's van Paul Glagla.

Programma's die openen SCN bestanden
Windows
Pinnacle Studio
DVdate
ImageGrab

Bestandstype4 SimCity Scenario File

Ontwikkelaar Maxis
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

.SCN optienummer4

bevat een beginscenario voor een SimCity-project; omvat verschillende soorten gebouwen, wegen, bruggen en terreininformatie; gebruikt door SimCity 2000, ook bekend als SC2K.

Programma's die openen SCN bestanden

Bestandstype5 Orbiter Scenario File

Ontwikkelaar Martin Schweiger
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Text

.SCN optienummer5

Gegevensbestand gebruikt door Orbiter, een gratis programma voor het bladeren door de ruimte en simulatieprogramma; gebruikt voor het maken van geautomatiseerde ruimtesimulaties; omvat informatie over de ruimtevaart, de route van de ruimtevlucht, camerahoeken en de ruimtevaartomgeving; opgeslagen in een indeling zonder opmaak.

Programma's die openen SCN bestanden
Windows
Orbiter

Bestandstype6 TD Scan Data File

Ontwikkelaar Technology Design
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.SCN optienummer6

Een SCN-bestand is een gegevensbestand gemaakt door TD Scan, een softwarepakket dat wordt gebruikt om rapporten van ultrasone gegevens te bekijken, analyseren en maken. Het bevat een scan van ultrasone gegevens van industriële componenten zoals pijplijnlassen, smeedstukken en gietstukken en lassen van drukvaten.

Meer informatie

TD Scan wordt gebruikt voor het bewaken en analyseren van de prestaties van industriële faciliteiten zoals kerncentrales. Het biedt real-time gegevensverzameling, videotracking, en tijd-van-vlucht-diffractie (ToFD), puls echo en corrosietoewijzingsmogelijkheden. Het programma slaat scans op in het SCN-bestand, dat wordt gebruikt voor volledige scans of voor gesplitste scans die kunnen worden samengevoegd wanneer de gegevensgrootte te groot wordt.

OPMERKING: om een SCN-bestand te openen in TD-scan, selecteer Bestand → Open Scanbestand.

Programma's die openen SCN bestanden

Bestandstype7 TreePaint Image

Ontwikkelaar TreePaint Software
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.SCN optienummer7

Afbeeldingsbestand gemaakt door TreePaint Plus, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van afdrukontwerpen voor fotogravure, zeefdrukprocessen en andere soorten afdrukmedia; ondersteunt 256 kleuren, 65.536 kleuren of 24-bits ware kleurenformaten; kan informatie bevatten over kleur en zeefscheiding; gebruikt voor textiel- en mode-oplossingen.

Programma's die openen SCN bestanden

Over SCN bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .scn is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype TreePaint Image beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.